Momente Memorabile - Legendary

MOMENTE MEMORABILE

Rochiile vedetă ale anului 2017

 

26 Septembrie 2017

Îți prezentăm cele mai cumpărate, cele mai iubite, cele mai apreciate rochii de mireasă Legendary, care au lăsat săli întregi cu gura căscată și care au strâns sute de like-uri pe paginile mireselor noastre. Dacă încă îți cauți rochia de mireasă perfectă, te așteptăm în salon să găsim împreună acel model ce va face ca intrarea ta să fie un moment memorabil.

Rochia Million

O rochie de mireasă în stil prințesă cu bază de satin alb, peste care vine așezată o fustă bogată din tul de mătase, ivory. Rochia este deosebită prin aplicațiile de cristale Swarovski autentice, care alcătuiesc partea de bust a corsetului și care îi conferă rochiei o strălucire magică, completată de amploarea fustei (este una dintre cele mai ample modele din salon). Această rochie de prințesă a fost aleasă de clientele noastre care și-au dorit un look cu aer contemporan, îndrăzneț și luxuriant.

Rochia Peplos

Este un model alcătuit dintr-o rochie de bază din satin, stil sirenă, care însă devine evazată începând imediat sub linia coapselor, ceea ce face ca fusta să fie mai amplă decât fusta unui model stil sirenă clasic. Dantelă plasă brodată manual acoperă partea din față. Datorită volanelor în stil peplum se formează în partea din spate un joc de suprapuneri, de sub care ne este prezentată trena. Rochia este spectaculoasă atât în partea din spate prin acest contrast între simplitatea trenei și complexitatea broderiei, dar și în partea din față, printr-un corset cu decolteu adânc, ce îi conferă purtătoarei ținută sculpturală.

Rochia Dynasty

Inspirată de bogăția luxuriantă a ținutelor secolului al 18-lea, această rochie tip prințesă este creată din satin alb perlat, în combinație cu o dantelă plasă de aceeași culoare. Broderia aplicată manual pe partea de corset conferă rochiei o eleganță regală. Trecerea de la corset la fusta rochiei se face printr-un cordon cu motiv floral, sugerat prin modelul broderiei cu perluțe. Un detaliu mic, dar de efect este pandantivul cordonului.
Dynasty este o rochie de mireasă amplă, a cărei grandoare te va face să te simți ca o adevărată regină. Văzând felul în care această rochie a fost purtată de clientele noastre, putem spune că frumusețea ei este pusă cel mai bine în valoare într-un mediu pe măsura detaliilor ei rafinate: un palat sau o sală decorată în stil baroc.

Rochia Column

Această rochie de mireasă tip sirenă are o bază de tafta de culoarea pielii, peste care este suprapus un tulle fin cu broderie aplicată manual, care accentuează cu eleganță anumite porțiuni ale rochiei. Bretelele ce pot fi lăsate să cadă pe umeri, conferă acestei rochii de mireasă un aer distins și delicat. Surpriza pe care o oferă modelul Column se află în parte din spate, unde tulle-ul se desprinde de corp începând cu zona șoldului, formând o trenă delicată, brodată și ea în partea de jos.

 

Acestea au fost vedetele sezonului de nunți 2017: grandioase, spectaculoase, surprinzătoare. Care este cea care te-a făcut să tresari? Care dintre ele va fi rochia ta de mireasă?

 

26 Septembrie 2017