2018 COLLECTION - Legendary

2018 COLLECTION

Acele lucruri prin care mireasa Legendary e diferită de toate celelalte mirese

 

6 Februarie 2018

 

Croiuri care se abat de la liniile clasice

Rochiile stil sirenă, stil prințesă sau A-line se regăsesc în colecția Legendary 2018 așa cum nu le-ai mai văzut până acum. Fusta în clini ce capătă forma unei flori deschise, rochia care se transformă, oferindu-ți posibilitatea unui look stil prințesă și sirenă în același timp, rochia deux piece care te învăluie într-un aer adolescentin și romantic și trenele spectaculoase prin prinderea și prin amplitudinea lor, fac ca mireasa Legendary 2018 să se remarce ca fiind cu totul diferită.

Materiale fine care îți subliniază feminitatea

Cele mai fine materiale precum dantela Chantilly, mătasea și tulle-ul de mătase conferă rochiilor Legendary fluiditate, atunci când vorbim despre modelele A-line sau amplitudine, în cazul rochiilor stil prințesă. Texturile acestor materiale creează efecte dramatice și puternice care te pun în evidență.

Detalii prețioase, care acaparează atenția tuturor

Fiecare rochie din colecția 2018 este caracterizată de detaliile prețioase și abundente, care îți asigură o apariție strălucitoare. Ne-am jucat sezonul acesta cu pietre Swarovski autentice, perle, mărgele, broderie fină, flori 3D și pene pentru a contura o serie de modele care îți fură privirea

 

Acele lucruri prin care mireasa Legendary e diferită de celelalte mirese

 

6 Februarie 2018