Cine suntem - Legendary

CINE SUNTEM

Universul Femeii Legendary

 

26 Septembrie 2017

 

Bun venit!

Dacă te afli aici înseamnă că rezonăm. Ești pasionată de modă, știi să apreciezi calitatea și vrei să spui întotdeauna altceva decât restul lumii. Ai curaj. E o virtute rară, pe care noi, aici, la Legendary, o apreciem și o cultivăm. Dar sunt și alte lucruri care te-au determinat să vii spre noi. Dacă vrei să ne cunoști mai bine, te invităm să te faci comodă și să ne lași să te ghidăm într-o scurtă călătorie prin Universul Legendary.

 

Miresele noastre de legendă

Pentru orice mireasă, nunta este un moment emoționant și special. Dar tu nu ești orice mireasă. Pentru tine emoțiile, locația, tradițiile, totul trebuie să fie la superlativ, să vibreze, să uimească și să încânte. Fiecare rochie creată și selectată de noi este plină de forță și grandoare și are scopul de a transforma apariția ta într-un eveniment pe care toată lumea îl va ține minte.

Rochiile noastre de mireasă

Colecția de rochii de mireasă 2017 dedicată evenimentelor de interior conține o serie de rochii cu aplicații luxuriante, ce sunt puse în valoare de luminile ringului de dans. Rochiile au bază de tafta și se continuă cu dantelă plasă sau cu tulle de mătase, inspirate de stilurile baroc și rococo, impresionante prin volum, linia conferită corpului și detaliile elegante și extravagante de design. Aplicațiile cu flori 3D, pietre Svarovski autentice sau mărgele, aflate în partea de corset sau de bust, echilibrează bogăția aflată în partea de fustă a fiecărei rochii. Colecția cuprinde rochii de prințesă, rochii A-line, rochii de sirenă, dar și rochii tip empire.

Colecția de rochii de mireasă 2017

Pentru nunta în aer liber am ales să mergem pe satinuri fluide și tulle-uri fine de mătase, ce pot fi modelate ușor de adierile de vânt. Dantela cu broderie aplicată apare și în această colecție, în partea de corset sau de bust și uneori este folosită ca aplicație în anumite zone ale fustei. În multe dintre modelele de rochii pentru exterior ne-am abătut de la albul clasic, mergând pe ivory, alb perlat sau alb strălucitor. Am ales pentru câteva dintre modele să prelungim dantela până la încheietura mâinii, dând naștere unui tip de mânecă-accesoriu, elegant și în același timp practic pentru o locație de exterior, unde temperatura se schimbă în mod imprevizibil. Și în această colecție se regăsesc modele de rochii de mireasă stil prințesă, sirenă, empire sau A-line.

Colecția de rochii de mireasă 2017

Accesorii pe măsura rochiilor

Am selectat o serie de diademe care pun în valoare modelele rochiilor noastre: diademe din fir de argint flexibil sau în formă de broșă cu pieptene, cu aranjare ușoară în coafură. Detaliile întâlnite la rochii apar și aici: cristale Swarovski autentice, perle, mărgele. Selecția de voaluri include atât albul clasic cât și cel ivory, create din tulle fin de mătase de diverse lungimi, cu aplicații de mărgele, perle sau pietre, existând și posibilitatea de a adapta voalul la comandă, pentru a aplica același tip de broderie ca cea a rochiei.

Rochiile de seară Legendary 2017

Nunta e un prilej de-a străluci chiar dacă nu ești tu cea care se căsătorește. În colecția 2017 se regăsesc rochii de nașă, rochii de soacră, rochii de botez, rochii de cocktail sau de bal, care te vor pune în evidență în mod memorabil.
Am selectat o serie de rochii lungi, salopete elegante, dar și rochii de ocazie scurte, în combinații inedite - femeia Legendary pe care ne-am imaginat-o nu se ferește de culoare și detalii strălucitoare. În selecția noastră vei întâlni rochii elegante de satin cu organza, rochii de tafta cu o ținută fermă, rochii de șantung cu reflexii vibrante, rochii de brocart cu imprimeuri regale sau rochii de voal, cu o transparență senzuală. Legendary este locul în care vei găsi întotdeauna rochii de lux cu un design jucăuș, elegant și extravagant. Nu ne-am propus să fim timizi.

Rochii de seară 2017

Pantofii Mihai Albu

Din Universul Femeii Legendary nu puteau lipsii pantofii. Și pentru că am vrut să îți oferim pantofi pe măsura rochiilor noastre, am adus în salonul nostru ultima colecție Mihai Albu. Am selectat pantofi eleganți pentru mirese, dar și pantofi cu toc potriviți pentru rochiile de seară. Lucrați manual, din piele naturală, velur, broderie, voal și decorați cu elemente de cristal sau glitter, pantofii Mihai Albu pe care îi vei găsi în salonul nostru redefinesc eleganța riscând și câștigând un stil aparte.

 

 

Încet, încet, am ajuns la finalul călătoriei. Aceștia suntem noi: eleganți, vocali, strălucitori. Ne place să ieșim în evidență și știm că asta îți place și ție. Ne-am bucura să-ți fim alături cu o ținută spectaculoasă, la următorul eveniment important.

 

26 Septembrie 2017