CINE SUNTEM? - Legendary

CINE SUNTEM

Universul Bărbatului Legendary

 

3 Octombrie 2017

 

Bun venit!

Dacă ești aici, înseamnă că împărtășim aceeași pasiune pentru lucrurile care spun o poveste diferită. Apreciezi calitatea, admiri simplitatea clasicului, dar simți nevoia de a mai adăuga ceva. Puțină textură, puțină culoare, puțină personalitate. Suntem de acord cu tine: elegant nu înseamnă tern. Te invităm să ne cunoști mai bine universul de stofe alese, măsurători precise și combinații curajoase. Ai ajuns în locul unde vei găsi ceea ce îți definește stilul.

Mirii noștri de legendă

Ce au în comun costumele bărbătești Legendary? Faptul că sunt purtate de bărbați care știu ce vor: vor calitate, vor finețe, vor individualitate, vor noutate. Mirele Legendary este cel care îndrăznește să se abată de la clasicul costum all-black, cel care încearcă, prin textură, design sau culoare să-și reinventeze imaginea. A venit momentul ca ținuta mirelui să se bucure de aceeași atenție ca cea acordată rochiei de mireasă.

Colectia de stofe Holland & Sherry

Recunoscute ca fiind în topul celor mai fine țesături din lume, stofele Holland & Sherry desăvârșesc fiecare design de costum la care participă. În colecția 2017 se întâlnesc țesăturile din lână de merino, cu rezistență la șifonare și adaptabilitate bună la diverse temperaturi, alese în special pentru costumele casual și business, dar și gabardina din bumbac de diverse grosimi. Pentru costumul de ocazie am apelat la țesături cu mătase, la tartan din lână și bumbac, dar și la catifea sau brocart, acesta din urmă dovedindu-se a fi cel mai apreciat de clienții noștri.

Costumele de ceremonie 2017

Cavalerul pe care ni l-am imaginat este cel care nu se sfiește să se lase remarcat. De aceea, colecția de costume de mire și costume de ceremonie a cuprins culori precum roșu, albastru electric, vernil sau vișiniu. Acolo unde am păstrat culori clasice ne-am jucat cu croiul, alegând revere din țesături lucioase sau combinații de texturi precum catifeaua asortată cu mătasea. Extravagante de la prima vedere sau doar prin anumite detalii, costumele Legendary pe care le-am creat și selectat pentru această colecție au reprezentat dorința noastră de a redefini ținuta bărbătească de ceremonie.

Costume de ceremonie 2017

Costumele Casual

Pentru gentlemanul absolut, a cărui ținuta de zi cu zi este formată din pantaloni de stofă și sacou, am inclus în colecția 2017 de costume bărbătești casual o gamă largă de culori. Sezonul primăvară-vară ne-a permis să alegem bejuri, griuri deschise și chiar și alb, iar acum, în sezonul de toamnă-iarnă ne îndreptăm spre maro și diverse nuanțe de bleomarin. Țesăturile folosite la crearea costumelor casual sunt alese pentru a se adapta unui stil de viață alert, având durabilitate ridicată și rezistență la șifonare.

Costume Casual

Accesoriile Legendary

Atunci când ne-am propus să transformăm costumul de mire într-o piesă la fel de apreciată precum rochia miresei, ne-am dat seama că accesoriile joacă un rol important. Astfel, le-am oferit mirilor noștri posibilitatea de a-și contura atitudinea cu ajutorul papionului statement – cel mai apreciat accesoriu bărbătesc de avangardă din acest sezon. Am mers mai departe chiar, incluzând în selecția noastră lanțuri de buzunar cu pietre strălucitoare și flori. Există opțiuni și pentru cei care își doresc să păstreze cravata sau papionul clasic, existând posibilitatea de a opta pentru un accesoriu din același material ca cel al sacoului.

 

 

Aceștia suntem noi. Ne plac lucrurile care au vitalitate. Credem că moda masculină are nevoie de personalități puternice și de ținute aparte. Te așteptăm să gândim împreună următorul tău costum. Va fi de legendă, îți promitem.

 

3 Octombrie 2017