Rochii de mireasa Cluj | Rochii de mireasa la comanda Cluj - Legendary

Tipurile de rochii de mireasă Legendary

Salonul rochiilor de mireasă spectaculoase din Cluj, Legendary, îți prezintă o serie de colecții dedicate femeii care are curajul să se pună în evidență fără rezerve. Colecțiile noastre înseamnă rochii de mireasă A-line, potrivite conformațiilor cu șolduri conturate, rochii de mireasă stil sirenă, ce pun în evidență o siluetă în formă de clepsidră, rochii de mireasă stil prințesă, dar și celebrele rochii de mireasă empire. Vei regăsi și modele care se abat de la reguli, ce îmbină mai multe stiluri, precum rochia stil sirenă A-line, rochia stil prințesă empire sau rochia dreaptă. În curând, colecția noastră va cuprinde și ținute de mireasă tip salopetă.

Detaliile pe care le ții minte

Indiferent de stilul ales, rochia ta de mireasă Legendary se va remarca prin detaliile speciale: i-am conferit dantelei dublu înțeles, prin modele cu note angelice, dar și prin modele ce relevă senzual zonele pe care îți dorești să le pui în evidență. Pietrele prețioase sunt prezente în partea de bust, completate de fuste abundente, însă apar uneori și acoperind zona de fustă, pentru ca fiecare pas să capete strălucirea prețioasă Swarovski. Câteva piese au devenit vedete în acest sezon, prin dimensiunile impresionante și materialele brodate cu fir de argint sau fir arămiu.

Rochia dictată de imaginația ta

Te inspiră modelele noastre să creezi ceva nou? Îți stăm la dispoziție pentru modele de rochii de mireasă la comandă, create alături de croitorii noștri cu experiență în ținute couture. Poți combina tipurile de materiale și detaliile de design ale modelelor văzute în cataloagele noastre sau poți să ne arăți propriul model în care te vezi pășind spre altar. Nicio provocare și niciun efort nu sunt prea mari pentru a te ajuta să ajungi la rochia de mireasă perfectă.