Rochii de nunta Cluj | Costum mire Cluj - Legendary

Legendary s-a lansat în ianuarie 2017 și, începând de atunci, îmbracă în ținute spectaculoase acele cupluri care își doresc apariții memorabile în ziua nunții sau în cadrul evenimentelor de gală din viețile lor.

Găsirea rochiei de nuntă
Rochiile de mireasă Legendary se abat de la reguli prin culoare, texturi somptuoase, linii senzuale sau supradimensioanate și detalii abundente.

Găsirea costumului de mire
Colecția de costume de ceremonie cuprinde modele ready to wear, made to measure, dar și costume bespoke, create din materiale ale unor producători cu renume precum Cerruti, Vitale Barberis, Carnet și Holland& Sherry. Țesăturile cele mai apreciate pentru ținutele bărbătești de gală, precum catifeaua de mătase și brocartul de mătase nu lipsesc din selecția noastră.

În exclusivitate în Cluj-Napoca, în salonul nostru vei găsi pantofii feminini creați de binecunoscutul Mihai Albu, împreună cu pantofii bărbătești bespoke semnați de designerul Ștefan Burdea. Pentru nunțile în sezonul rece, rochiile de mireasă pot fi însoțite de hainele de blană ale Casei de Blănuri MG, care pot fi probate și comandate în salon. Ținutele bărbătești pot fi completate de cămăși bespoke sau cămăși ready to wear semnate de Balenciaga, cravate, papioane, batiste, butoni, precum și accesorii statement.
Atunci când îți dorești o ținută care va rămâne în amintirile tuturor, te așteptăm la Legendary.